Courgette snack

Dit is een heerlijke, simpele, warme snack die je gemakkelijk tussendoor maakt.

Dit heb je nodig:

1 courgette

paar plakjes kipfilet

klein blikje tomatenpuree (zonder suiker)

3 tomaten

oregano

En zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 175 graden. Was de courgette en snij hem in plakjes van 0,5 tot 1 cm dik. Smeer alle plakjes in met een beetje tomatenpuree en strooi er wat oregano overheen. Verdeel de kipfilet over de courgetteplakjes, snij de tomaten in dunne plakken en leg op ieder stuk courgette en plakje tomaat. Zet voor circa 20 minuten in de oven tot de courgette gaar is.

PS: liever vegetarisch? Vervang de kipfilet door plakjes olijf

PS 2: ook heerlijk met wat geraspte geitenkaas erover heen (mee smelten in de oven)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>